Generelle handelsoplysninger

1. SIKKERHED VED HANDEL PÅ INTERNETTET:
Kære kunde, vi kunne skrive side op og side ned om sikkerhed ved handel på internettet. Vi finder det mere rigtigt at henvise til en af de instanser som konstant overvåger os - nemlig til "Forbrugerombudsmandens hjemmeside om e-handel". Hjemmesiden gennemgår på systematisk vis hvorledes du som kunde sikrer dig bedst muligt mod misbrug. Er du derfor ikke tryg ved at handle på internettet - så klik ind på net-tjek.dk og se hvorfor din frygt er ubegrundet. Du kan også få en omfattende forklaring af PBS' regler og betingelser ved at besøge pbs.dk

2. REKLAMATIONSRET:
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos bilvarmer.com. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Det er slut kundens pligt at kunne fremvise gyldigt garantibevis eller kvittering overfor monteringsværkstedet inden reparationen påbegyndes
Garantibeviset skal være udfyldt korrekt hvis reklamationsretten skal være gældene
Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.

3. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN:
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles bilvarmer.com inden rimelig tid efter varens modtagelse.
Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangler i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af ekspeditionstiden grundet fejlsøgning.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til bilvarmer.com's udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

4. TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL:
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til bilvarmer.com, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke kan konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.
Testgebyret er kr. 400 pr. time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.
Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

5. FORSVARLIG RETURNERING:
Alle produkter, der returneres til bilvarmer.com, skal være forsvarligt indpakket.
Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

6. DE 14 DAGES FORTRYDELSESRET:
I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af bilvarmer.com ud fra en mulig salgsværdi.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i ORIGINAL EMBALLAGE, idet manglende emballage oftest medfører en forringelse af salgsværdien, hvorfor De vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler dig som kunde.

7. SÅDAN RETURNERER DU VAREN:
Der er to måder hvorpå du kan returnere varen på:

a) Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsenet opmærksom på, at de straks kan returnere varen til bilvarmer.com.

b) Du kan modtage varen fra postvæsenet, og efterfølgende inden for de 14 dage returnere varen til bilvarmer.com. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos bilvarmer.com.

Adressen er:

bilvarmer.com v/Brian Engelbæk
Syrenvej 22
7000 Fredericia

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos bilvarmer.com.
Beløbet returneres ved check udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! bilvarmer.com anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til bilvarmer.com. Yderligere har du som kunde mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af bilvarmer.com.

8. ER DU I TVIVL:

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler bilvarmer.com, at du retter henvendelse til mail@bilvarmer.com Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Vi vil så forsøge at hjælpe dig på bedst mulig vis.

9. FORTROLIGHEDSPOLITIK:
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

10. BETALING:

Forretningen modtager Dankort, VISA og MasterCard. Der pålægges ved Commercielle VISA og MasterCard 1,45% ved Dansk udstedte kort, og 2,75% ved udenlandsk udstedte kort. Der kan desuden betales kontant ved afhentning.