Om bilvarmer.com

Kære kunde,

bilvarmer.com indehaves af Brian Engelbæk

Adresse og detaljer:

bilvarmer.com v/Brian Engelbæk
Syrenvej 22
7000 Fredericia

E-mail mail@bilvarmer.com Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Tlf. 22 90 67 74
CVR nr. 31108659

Bankforbindelse:
Middelfart Sparekasse
Regnr. 0757 Kontonr. 3224074122

Swift code: KRONDK22

BIC code: MISPDK21

IBAN konto: DK5607573224074122


Hvis du ringer forgæves...

Er der ingen til at tage telefonen? Jo, men vi tilbyder for øjeblikket ikke salg og kundeservice telefonisk. Derfor beder vi om at høre fra dig via e-mail. Du kan forvente svar inden for rimelig tid, hvilket vil sige samme dag/aften.

Udarbejdelse af tilbud.

Vi udarbejder normalt gerne tilbud på ordre større end DKK 5.000,-. Send os blot en e-mail med en oversigt over de ønskede produkter. Hvis du som kunde kan acceptere tilbuddet fra os, købes de ønskede varer som normalt. Den forhandlede rabat vil blive fratrukket ordren ved effektuering/ekspedering.
Udarbejdelse af sådanne tilbud er ressourcekrævende, og vi kan i travle perioder desværre være nødsaget til at se bort fra sådanne henvendelser. Dette vil i så fald blive meddelt.

Tilbudspriser er normalt kun gældende i indeværende måned.

Har du spørgsmål, som ikke kan besvares ved gennemsyn af bilvarmer.com, så send en e-mail på  mail@bilvarmer.com Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   og vi vil forsøge at være behjælpelige.